4 ting du bør vide om børnetøjsmærket wheat

Wheat er et skandinavisk børnetøjsmærke der blev grundlagt i 2002 af ægteparret Charlotte og Peter Galsgaar. Deres mission var at skabe et brand med et stærkt design-DNA, passionerede værdier og i naturlige materialer med fokus på økologi. På daværende tidspunkt fandtes økologisk børnetøj i så lille en grad, at ægteparret selv måtte teste og prøve sig frem med naturfarver m.m. for at komme frem til det bedste resultat. I dag finder du Wheat børnetøj i str. 2 år til 12 år, og du kan ligeledes få Wheat børnetøj til din baby. Det findes både til piger og drenge.

Deres kollektioner

Pigernes kollektion indeholder alt lige fra lyse, fine pastelfarver, til glade, livlige blomsterprints, og der er særligt kræset om detaljerne i form af flæser og pufærmer. I drengenes kollektion finder du støvede farver, samt friske pastelfarver. Wheat børnetøj finder du online på houseofkids.dk.

Økologi og bæredygtighed

Det er blevet særligt vigtigt for mange at prioritere at købe tøj i bæredygtige materialer. Med det øgede fokus på klima og den grønne tilgang, er mange villige til at betale det ekstra for, at tøjet er skabt på bæredygtig vis. Hos Wheat børnetøj vægter de både økologi og bæredygtighed højt, hvorfor deres børnetøj er fremstillet i øko-tex bomuld, bambus, viskose og tencel. De har et tæt samarbejde med deres leverandører, og de vægter i høj grad, at tøjet er produceret ud fra sociale og miljømæssige standarder.

Termotøj

Wheat har naturligvis også lavet praktisk termotøj til børn, og hos dem finder du både termobukser, termotrøjer, termotights og termoundertøj. Termotøjet er designet til børn i alderen 2 til 12 år, og Wheat termobukserne er fremstillet i økologisk bomuld og polyester, og inderst er bukserne foret med polyester fleece, der giver en god varme. Wheat termotøj er fremstillet til både drenge og piger, og du kan derfor finde Wheat termobukser i dejlige farver.

Varmt overtøj

I Wheat kollektionen finder du også varmt overtøj. Wheat overtøj findes i forskellige farver, designs og materialer, og der er derfor noget for enhver smag. Du finder Wheat vinterjakker, vinterfrakker, regnjakker og flere forskellige typer jakker. Wheat overtøj kan du finde til både piger og drenge.

Konklusion

Som du kan se, er der mange gode grunde til at vælge Wheat børnetøj til dit barn, og det er derfor et godt valg, hvis du leder efter økologisk, bæredygtigt og lækkert designet tøj til børn. Wheat har noget for enhver smag, og du kan derfor finde Wheat børnetøj til både piger og drenge.