Bliv klogere på Online Marketing og Instagram

Eftersom flere og flere ting foregår online i den digitale levealder vi befinder os i, er det naturligvis også der, hvor man skal flytte fokus til når man skal markedsføre sig. Mange iværksættere, har høj fokus på mange nye arbejdsopgaver i forbindelse med opstarten af virksomheden. Det kan muligvis betyde, at markedsføringen måske ikke bliver prioriteret lige så højt som den burde. For når man skal markedsføre sig digitalt, så må man forvente, at det kan være tid -og ressourcekrævende.

Markedsføring generelt, er ikke en arbejdsopgave man skal foretage sig en eller to gange. Nej, markedsføringen er kontinuerlig, og der er både trends og metoder man bør være opdaterede på. Hvad er det så lige, at markedsføring på nettet handler om? Kan du selv gøre det eller skal du hyre en til jobbet? Læs med her.

Online markedsføring – sociale medier

Du kender sikkert en hel del til de sociale medier. Måske tjekker du både Instagram og Facebook dagligt, eller holder kontakten med dine venner fra nær og fjern. Men disse to platforme er blandt andet glimrende i forhold til markedsføringen af din virksomhed. Det er naturligvis ikke lige meget, hvad og hvordan du markedsfører dig på disse medier og derfor er det en rigtig god idé at tage online kurser i digital markedsføring. Det er muligt at tage kurser i, hvordan du kan komme i gang med at lave en Facebook-side til din virksomhed. Du kan også tage et instagram kursus, for at lære mere om branding på denne platform. Ved at kende til brugeradfærd og meget mere, vil det være nemmere at komme i gang med at markedsføre dig på disse platforme.

SEO – Search engine optimization

En anden vigtig ting som spiller ind, når man skal synliggøre sig online, er søgemaskineoptimering. Søgeoptimering går også under navnet SEO, som du måske har set før. SEO, handler om flere forskellige ting, men det gælder i bund og grund om at blive set og fundet på søgemaskinerne. Der er ingen virksomheder som vil ’ligge’ i bunden eller på andre sider på søgemaskinerne, så de ikke bliver fundet. SEO, kan være lidt tricky at finde ud af, hvoraf et kursus kan give meget mere information. Det handler nemlig både om, hjemmesideoptimering, søgeord og meget mere.

Annoncering

Den gode gamle annoncering, må man ej forglemme. Annoncering online kan også foregå på både søgemaskinerne, de sociale medier og andre platforme. Annoncering, kan også foregå over e-mail f.eks. Der er forskellige måder at annoncere på, hvoraf det giver mening at sætte sig ind i dette inden man bare lige starter. Man kan sagtens tage kurser i, hvordan man annoncerer på nettet.

Kurser – enkeltvis eller samlet

Hvis man i forvejen har noget erfaring indenfor digital markedsføring, men lige mangler viden om et enkelt område, så kan man med fordel bare tage en enkelt kursus. Er man dog en nystartet virksomhed, som skal have gang i butikken, så er det måske værd at overveje at tage et samlet kursus i digital markedsføring, så man kommer hele vejen rundt indenfor emnet. Digital markedsføring dækker over mange emner, og er et helt arbejdsområde for sig. Der kommer hele tiden nye trends til, programmer at lære, og diverse ting man skal være opmærksom på. Derfor giver det god mening at tage et kursus i dette.