Dette skal dit barn have i penalhuset

Når man går i skole, er det vigtigt at have det rigtige udstyr, så man er rustet til at kunne løse sine skoleopgaver. Her er der flere ting, man skal ud at have fat i, inden skoleåret starter. Det ser vi nærmere på her i artiklen.

Det er ikke kun madpakke og drikkedunk, man skal have med i tasken, når sommerferien er slut og et nye skoleår går i gang. Også skriveredskaber som for eksempel kuglepenne og blyanter er der behov for.

Disse ting må du ikke glemme

Noget af det vigtigst i penalhuset er naturligvis blyanter. Selvom computere og tablets i dag er meget udbredte i undervisningen på landet skoler, skal der stadig skrives i hånden. Her vælger man ofte blyanter. Der findes både almindelige blyanter, måske med et lille viskelæder i enden, men også stiftblyanter er populære blandt mange elever, da de jo ikke skal spidses. Vælger man stiftblyanter, skal man huske også at købe stifter, så man ikke løber tør midt i en vigtig opgave. Ofte vil det dog være muligt at låne en stift af sin sidekammerat eller en anden i klasseværelset.

Kuglepenne kommer man heller ikke udenom, når penalhuset skal ekviperes. Kuglepenne kan købes i enhver boghandel eller supermarked. Står man i den situation, at man aftenen før skolestart opdager, at man har glemt at købe kuglepenne, er der hjælp at hente i den nærmeste kiosk, som blandt mange andre ting sælger kuglepenne.

Udover disse vigtige skriveredskaber har man også brug for en lineal samt en blyantspidser, hvis man altså vælger de helt almindelige blyanter. På et tidspunkt får man også brug for en passer, så også dette kan være en god idé at overveje, når man drager afsted for at købe ind til skolestart.

Der er altså mange ting, man skal have i tankerne, inden man sender sine børn afsted til skole. Det er ærgerligt for barnet at sidde og mangle skriveredskaber, så man kan lige så godt skrive en liste, så man er sikker på at få købt alt det, der er brug for i løbet af skoleåret.