En dobbelt eller enkelt carport?

Står du og skal tage højde for om du skal have en enkelt eller dobbelt carport? Så er der både fordele og ulemper at tage med i overvejelserne. Uanset hvilken beslutning du ender med at tage, så kræver det et budget at få bygget en carports, så man gør bedst i at vælge den mest hensigtsmæssige mulighed fra start.

Hvis man bor i hus og kører en bil til og fra arbejde hver eneste hverdag, så er der en stor fordel i at have en carport, hvad enten det er en dobbelt carport eller enkel. En carport kan være med til at beskytte din bil, både fra regn og sne og – hvis det er en lukket carport – mod tyveknægte. Men hvad er fordelene egentlig ved en dobbelt carport?

Mere plads

Den tydelige forskel på om en carport er dobbelt eller enkel er, at den dobbelte naturligvis har mere plads. Det er ekstra plads som du kan bruge til at opbevare eller ting, cykler og eventuelt værktøj – udover bilen. Derfor, når du vælger carport, så overvej hvordan du egentlig vil bruge pladsen, fordi spildt plads kan være pladskrævende, hvis ikke den bliver brugt.

Hvis man har mere end et enkelt køretøj, så giver det naturligvis mening at have en dobbelt carport, så man har plads til for eksempel to biler eller en bil og en motorcykel. Det kan også betale sig at gå efter god kvalitet, når det kommer til materialer, så man undgår at betale for en ny carport igen.

Funktionel og flot

Udover at overveje hvor meget plads du har brug for uden for huset, så er det også en god idé at overveje, hvordan carporten skal se ud. Især hvis det er en dobbelt carport, så vil den være endnu mere i øjenfaldende. Det vil være det første, gæsterne ser, når de kommer på besøg, så jo mere æstetisk flot man kan gøre sin carport, jo bedre.

Samtidig skal den naturligvis være funktionel. Så alt efter hvilke behov man har, og om man vil have mere eller mindre plads, kan man vælge en større eller en mere enkel løsning.