En efterskole med masser af håndbold

Der er så mange beslutninger at tage, når man er færdig med grundskolen og skal videre i livet. Hvilken vej skal man vælge? Der er så mange muligheder, og det kan være svært at overskue. Her kan det være godt med et år, hvor man får tænkt tingene igennem og samtidigt udviklet sig selv sammen med andre unge. Også hvis man allerede kender den vej, man vil vælge, kan det være godt med et år til at modnes og ruste sig til forløbet.

Hvis du elsker sport og er vild med håndbold, så er et ophold på en håndbold efterskole et godt bud på et år, hvor du kan vokse mentalt og blive klar til de næste store udfordringer i livet. En håndbold efterskole giver masser af muligheder for at træne dine kompetencer som håndboldspiller, i samvær med en masse andre unge, som også er vilde med denne sport. For du skal være vild med sporten for at få noget ud af sådan et ophold. Og du skal elske at røre dig og bevæge dig fysisk.

Fællesskab er alt afgørende

En håndbold efterskole er alle tiders for dig, der elsker sporten. Ud over at du får styrket dine evner, så vil du også møde en masse andre unge. Du kommer til at bo med jævnaldrende og det fællesskab, I sammen danner, bliver noget af det allermest vigtige. For i relationen til de andre lærer du en masse om dig selv. Og endnu bedre: du lærer noget om andre mennesker, og hvordan I sammen klarer forskellige situationer.

Mange livsvarige venskaber opstår på disse ophold. Det er måske i virkeligheden der, der er guldet ved at gå på håndbold efterskole. Og meget af det, man lærer sammen med andre, vil du kunne bruge senere i livet. For holdspillere er der brug for overalt i det moderne samfund.

Besøg din efterskole online

Vandel Efterskole har en linje for elever, der er vilde med håndbold. Du kan finde Vandel Efterskole på nettet og læse meget mere om denne linje. Det vil være godt for dig at læse, før du beslutter dig.