En fed, ny PlayStation

PlayStation har mange svorne fans, der sætter pris på alle de kvaliteter, der ligger i denne fantastiske konsol. At være gamer og kaste sig ud i de mange fede spil, der kommer til denne platform, er en garanteret fornøjelse. For hver gang PlayStation opgraderer følger mange af de klassiske spil med og kommer i nye, endnu mere fantastiske versioner. Der er tonsvis af spænding og underholdning i den nye PlayStation.

Den får de bedste anbefalinger med på vejen, den nye PlayStation 5. Med den lynhurtige, og samtidigt meget energivenlige, SSD-harddisk, går det over stok og sten, både med grafikken og afviklingen af spillene. PlayStation 5 leverer ydelse og kraft, der sætter standarden for moderne konsoller. Her får du høj hastighed og grafik, der flyder ubesværet over skærmen og suger dig ind i spillenes universer, så du glemmer alt omkring dig.

En helt ny controller

Den nye DualSense cntroller, som kommer med PlayStation 5, giver dig vibrationer i hænderne, som gør spiloplevelsen endnu mere virkelighedstro end tidligere. Der er mange variationer af vibration, som understøtter følelsen af det miljø, hvor spillene udspiler sig. Ud over at controlleren ligger perfekt i hænderne, så medvirker den også til at styrke din fornemmelse af hvad der rør sig omkring dig.

AT opleve PlayStation 5 in action er en fornøjelse for alle fans og kendere, men også for nye brugere er der tale om et hop i kvalitet og ydelse, der helt sikkert kan mærkes helt ud i fingerspidserne. Anmeldelserne af PlayStation 5 er da også pænt gode. Det er en innovativ maskine med stor kraft og høj ydelse i afviklingen. Der er mange, mange timers underholdning i denne nye udgave af den klassiske konsol.

Flot grafik

I Coolshop kan du finde PlayStation 5. Med grafik, der går helt op i 4K opløsning får du åndeløs spænding og superrealistiske billeder, der flyder let over skærmen mens du spiller. Det er guf for gamere med hang til flot grafik og hurtig afvikling. Og den nye controller leverer et ekstra lag af realisme, som er med til at bringe spiloplevelsen helt op i det høje C.