En Sund Livsstil Kræver Ikke et Enormt Budget

Når det kommer til at leve sundere, så har mange af os de rigtige ambitioner, men har desværre svært ved, at få sat handling bag intentionerne. Det er som om, at vores hoveder bare er rigtigt gode til at komme op med undskyldninger for, hvorfor det er okay at udsætte de her sunde vaner, til en anden dag. Det er så meget lettere at sige ”jeg starter med at træne i morgen”, eller ”fra næste uge af, spiser jeg kun sund mad”, end det er at gå i gang med forandringerne her og nu. Problemet er bare, at når dagen så kommer, og vi egentligt har lovet os selv at gå i gang med den nye livsstil på denne dag, så kommer vi på nye undskyldninger.

På et eller andet tidspunkt er man nødt til at erkende, at vores hoveder kan blive ved med at komme på undskyldninger. Den eneste vej frem er altså, at holde op med at lytte til disse undskyldninger, og så bare komme i gang med at spise sundere og dyrke mere motion. Men da det ikke er nogen helt let proces, så forsøger vi her at kickstarte dig, ved at skyde en af de mest typiske undskyldninger ned, så det ikke længere er den der holder dig tilbage.

Rigtigt mange bilder nemlig dem selv ind, at de ikke har råd til at leve en sundere livsstil. Det kan da også intuitivt føles som en reel nok undskyldning. De fleste gode ting her i livet har det med at koste penge, og når ens økonomi er presset, så bliver man efterhånden vant til, at man bare ikke kan få de gode ting lige nu. En flot og sund krop er en god ting, og derfor kan man let komme til at springe til den konklusion, at det er en af de ting, man bare ikke kan få lige nu. Man bilder sig selv ind, at når først økonomien bliver god igen, skal man nok gå i gang!

Men det er bare endnu en af de dårlige undskyldninger. En sund livsstil kræver nemlig ikke noget enormt budget. Selv den bedste blender på markedet koster ikke det helt store, og den vil åbne en verden af muligheder for dig, når det kommer til sund kost. En smoothie er nem og hurtigt at lave, og du kan fylde den med billige og sunde frugter og grøntsager. En smoothieblender er altså en oplagt måde at sætte gang i sin sunde livsstil på, og den kan faktisk spare dig for penge, fordi du nu har et sundere alternativ til fastfood derhjemme, der er mindst ligeså hurtigt!

Når du har styr på kosten, så skal du selvfølgeligt også have dig noget træningsudstyr. Du behøver ikke vægte og maskiner til flere tusinde kroner. Du kan træne hele kroppen med en redondo bold og nogle træningselastikker. Det kan du samlet set få for under et par hundrede kroner.