Få bugt med din ludomani ved professionelle

Hvis du med tiden har udviklet en afhængighed af pengespil, så kan du stå i en situation, som kan være svær selv at komme ud af. 

Hvis ikke du kender en helt masse til ludomani, så kan det måske være svært at forholde sig til, men rent faktisk kan ludomani sammenlignes med den samme afhængighedsfølelse, der også opleves ved et misbrug af alkohol, stoffer eller lignende. Det vil derfor også være svært at styre den trang, der hele tiden opstår til at spille. Af den grund er der heller ikke noget at sige til, at der kan opstå problemer med store gældsbeløb. Og det er heller ikke så underligt, at lysten til at spille er det, som hele hverdagen kommer til at centrere sig omkring. 

Hvad end du har en pårørende som er ludoman, eller du selv er det, så er der god hjælp at hente. Også selvom det kan virke som en uoverskuelig situation, fordi afhængigheden måske har stået på i så lang tid og er blevet så indgribende i hverdagen. 

Overkom din ludomani i behandling 

Behandlingstilbuddene er rigtig gode landet over, når vi snakker om behandling af ludomani. Derfor har du de bedste forudsætninger for at komme i et forløb, der kan hjælpe dig ud af den situation, du er i. 

Hvis ikke du selv har kigget på mulighederne med ludomanibehandling, så kan du blive klogere herunder. 

Professionelle kan hjælpe med din ludomani

Det er alfa og omega, at du kontakter en professionel, når du vil finde hjælp til behandling af ludomani. På den måde har du nemlig de bedste forudsætninger for at få den hjælp, du har brug for, at hjælpen er af høj kvalitet, og at hjælpen tilpasses til netop dig. En af de professionelle som kan hjælpe dig, er en psykolog. 

Behandling på forskellige måder

Behandling af ludomani kan foregå på forskellige måder. Du har naturligvis altid mulighed for at komme i den klinik, som psykologen har og få hjælp her. Hvis du omvendt måtte foretrække hjælpen online, så findes der både online videobehandling eller alternativt e-læringsforløb. Der kan derfor også laves forskellige setups, alt efter hvad du også selv måtte foretrække. 

Få redskaber til at overkomme din ludomani 

Når du starter op i behandling, kan du naturligvis få redskaber, der hjælper dig med at overkomme din afhængighed. Det kan være alt fra, hvordan du styrer din spilletrang, strategier til at kunne holde dig fra at spille, hjælp til at håndtere svære følelser, og ikke mindst en dybere forståelse af din ludomani, og hvorfor den er udviklet.