Få styr på din hjemmetræning

Er du faldet af på din hjemmetræning, og har brug for at komme tilbage på sporet? Her kan du læse mere om, gode tips til motivation til hjemmetræning og nye metoder, som du med fordel kan afprøve derhjemme. Læs med, hvis du vil komme i gang med din træning igen.  

Find tilbage til motivationen 

De fleste synes det er svært at holde på motivationen, når de skal træne selv derhjemme. Når man er i fitness, findes der ikke andre distraktioner, og man har måske til og med et hold eller konkurrencementalitet med de andre kunder i fitnesscenteret, der kan holde en lidt i tøjlerne.  

Når man er derhjemme, så mangler denne motivation, og vejen fra sofaen til træningsmåtten kan føles uendeligt lang nogle gange. Da er det en god ide at droppe sit nuværende program og starte på en frisk. Du har måske bidt over lidt for meget? Normalt set, så bliver vi bedt om at sætte os mål og ambitioner, når det kommer til træning, men har du måske sat lidt for ambitiøse mål? I så tilfælde, så kan det blive meget svært at opretholde et højt niveau på din træning. Derfor skal du måske i stedet overveje at begynde på nyt, med et lidt nemmere program, som du har nemmere ved at motivere dig til at gennemføre. Det kan for eksempel være et lidt kortere program? På den måde, så øger du chancerne for, at du rent faktisk gennemfører det så tit som du har brug for.  

Det kan godt være programmet er lidt nemmere, men så bliver det hvert fald gennemført – og det er bedre end at hoppe af på, et for avanceret program.  

Find nye metoder 

Du kan også finde nye måder at træne på. Hvad med for eksempel at prøve et 2 split program? På den måde, kan du ændre lidt fokus på forskellige kropsdele, hver gang du træner. Det kan også gøre det nemmere at holde på motivationen, at der rent faktisk er lidt variation i dit program. Det kan også hjælpe at finde noget godt og lækkert træningsudstyr.  

Hvis du er kommet ud af den, start på en ny frisk og kom i gang igen. Det kan sagtens lade sig gøre.