Find din næste sweatshirt i cool webshop

En herregarderobe kan være mange ting. Smag og behag er, som vi alle ved, forskellig. Der er herrer, som foretrækker et stramt look, med fokus på lækre skjorter og habitter. Og så er der de mere street-orienterede garderober, hvor t-shirts og hættetrøjer ofte spiller en stor rolle. Og så er der et stort mellemlag, hvor flere styles mikses og kombineres i det uendelige. Men uanset hvad, så er der ikke mange herregarderober, som ikke indeholder mindst et par fede sweatshirts.

Det smarte ved en sweatshirt er, at den kan bruges i så mange sammenhænge. En sweatshirt er oprindeligt at klædningsstykke til sportsfolk. En trøje, der var nem at trække ned over sportstøjet, så man ikke kom til at fryse i pauserne. I vore dage er denne trøje udbredt i alle segmenter. Når direktøren holder fri, så skifter han ofte skjorte og slips ud med en behagelig casual sweatshirt. Mange unge går med dem i skole, på job og til fest. En hver mand bør have mindst en sweatshirt.

Neutral eller med motiv?

Der er mange flotte farver at vælge imellem, hvis man leder efter en lækker sweatshirt. Men der er også mange modeller med motiver, som helt sikkert er værd at eje. Her har man muligheden for at sende nogle signaler, om hvem man er. Hvilken type mand man er. Om man har humor, eller er lidt mystisk. Om man er til stramt design eller heavy metal. En sweatshirt kan have motiver af alle mulige slags. Man kan frit vælge, alt efter hvilken type man synes, man er. Gerne lidt i overstørrelse, det er ret meget oppe i tiden lige nu. Og der kommer hele tiden nye modeller.

Find din sweatshirt på nettet

Hos qUINT kan du finde masser af lækre trøjer til din garderobe. Både med og uden hætte. Her vægtes stil og udtryk højt, så der er gode chancer for at finde noget, man kan profilere sig med. Gå ind på quint.dk og tjek det store udvalg ud. Her er helt sikkert en eller flere trøjer, der passer til dig og understøtter netop din stil.