Køb dine yndlingssko online og tag ud i det blå

Nogle mennesker elsker at gå. For dem er lange vandreture noget af det bedste. Både ture i skoven og længere trekking-ture i bakker, og bjerge kan være interessante for denne type mennesker. Andre er mere til at løbe og få pulsen op. For dem er en løbetur rundt om parken eller den lokale sø noget af det bedste. Hvis man holder af at færdes uden døre, enten i gang eller løb, så kommer man ikke uden om, at skoene spiller en alt dominerende rolle.

Med salomon sko er man godt gående, hvis man skal på vandretur. Om det er skove, bjerge, grusede stier eller veje, så er der en salomon sko, der passer til formålet. Det samme gælder hvis man skal ud at løbe. Disse sko er fremstillet af solide materialer, som gør dem yderst robuste og velegnede til aktiviteter under åben himmel. Der er god stødabsorbering og åndbarhed i disse sko, der sidder fantastisk på fødderne og støtter de rigtige steder. En del af modellerne er også vandtætte.

Et brand med alpine rødder

Brandt bag salomon sko opstod i de franske alper helt tilbage i 1947, hvor udgangspunktet var bjergsport. Det har siden udviklet sig til et mærke, der udvikler outdoor udstyr i mange afskygninger, til stor glæde og gavn for de mange, som elsker at færdes frit under åben himmel. Du kan få salomon sko til både herrer og damer, og de findes også i børnestørrelser, så selv de små kan få glæde af dem. Designet er innovativt og rettet mod det praktiske. Det er sko, der er beregnet til at blive brugt, og opfylde de krav, de fleste mennesker stiller til godt fodtøj.

Køb dem på nettet

Hos Ny Form finder du et stort udvalg af salomon sko. Er du et menneske, som elsker det aktive udeliv, så tag et kig på udvalget og find de sko, der passer til dine behov. Der er mange at vælge imellem, så der skal nok være en eller to, der falder i din smag. Bestil dem online og få dem leveret med posten.