Købeguide: Flotte ure til under 1000 kr.

Enhver mand eller kvinde, med respekt for sig selv, bør eje et lækkert armbåndsur eller to. Det er da også min erfaring, at de fleste meget gerne vil have et ur, og ved at det vil komplimentere deres udseende og stil i høj grad. Der er dog diverse undskyldninger i vejen som gør, at de ikke får taget sig sammen til at få bestilt et. Den undskyldning jeg oftest hører er, at de ikke har råd til et lækkert armbåndsur. De tænker – rigtigt nok – at det ikke vil klæde dem at rende rundt med et Mickey Mouse ur de har trukket i en automat, og at det nok er bedre ikke at have noget på håndleddet, end noget billigt bras. Så de har planer om at spare op, og så købe et lækkert ur på sigt.

Men hvor meget koster et ordentligt ur egentligt? Det er de færreste der gør sig de tanker. De bilder bare sig selv ind, at et godt ur må være ”dyrt”, og så ”planlægger” de at spare op til det. Men når man ikke aner hvor meget man skal spare op, så har opsparingen det med at blive brugt på alt muligt andet, og så får man aldrig hænderne i et ur. Men nu skal det være slut: i denne købeguide præsenterer vi nogle rigtigt flotte ure, der alle koster under 1000 kr. stykket.

Tommy Hilfiger ure kan ofte findes på tilbud til under 1000 kr., og der får du altså virkeligt kvalitet for pengene. Tommy Hilfiger 1782163 er eksempelvis et rigtigt lækkert dameur, du ofte kan være heldig at finde til under 1000 kr., og som ligner at det koster det fem-dobbelte. Det bedste af det hele er, at du med Tommy Hilfiger mærket ved, at uret ikke bare er flot at se på, men også er af den højeste kvalitet: uret vil altså kunne pryde dit håndled i mange år fremover.

Til manden er et Tommy Hilfiger 1791713 til under 1000 kr. et fantastisk køb. Her er der tale om et ekstravagant herreur der med en stållænke kombineret med en opsigtsvækkende og dog elegant urskive. Uret ligner ikke bare et luksuriøst ur til mange gange dets reelle pris: det er også et utroligt praktisk ur, der kan holde til at blive brugt, og desuden er vandtæt helt ned til 30 meters dybde. Du får altså både et fantastisk design og den højeste kvalitet til en pris, der ikke er til at slå.

Hvis du ønsker et ur med et skandinavisk design, så kan du faktisk støtte Danmarks eget Skagen-mærke. Det elegante Skagen Signatur SKW6374 kommer med en lækker læderrem og en urkasse, der emmer af minimalisme og elegance. Og prisen er overraskende lav: uret kan ofte findes til 1000 kr. eller derunder, og det er altså et fund til de penge!