Kom sikkert ud og hjem med en innovativ Mercedes

De fleste bilister kan faktisk godt lide at køre bil. Faktisk synes rigtigt mange, at det er sjovt at styre sig rundt på vejene bag rattet i en bil. Det er da også den ultimative følelse af frihed, der kommer op i folk, når de har anskaffet sig deres første bil. Man kører lange ture, bare for fornøjelsens skyld. Siden kommer man også ud for at skulle køre mere rutinepræget kørsel. Her er det rart med et sikkerhedssystem, der kan hjælpe en, så man kommer sikkert frem.

En Mercedes A 220 er en bil du vil elske at styre. Sådan er det med biler fra dette verdensberømte bilmærke. Hvis der findes et bilmærke, der passer på ordet køreglæde, så må det være Mercedes. Og Mercedes A 220 er absolut ingen undtagelse. Man sidder fantastisk og har det gode overblik, der er plads til familien og bagagen. Også til de lange ture. Hvis man er ude på en lang tur og det er blevet sent, så har Mercedes A 220 et system, der kan bringe dig sikkert hjem.

Du bestemmer selv farten

I Mercedes A 220 finder du det smart system Intelligent Drive, som er opfundet af Mercedes. Det holder øje med vejen, trafikken, skiltene og striberne. Det sørger for, at du holder den rigtige afstand til de andre biler og giver dig advarsler, hvis der er fare på færde. Hvis du aktivt styrer, så mærker du ikke systemet, men glemmer du styringen, så vågner det op og styrer sikkert for dig, samtidigt med at det nok skal få vækket dig igen.

Oplev den live hos din forhandler

De moderne sikkerhedssystemer giver en tryghed, man ikke har kendt til før. Takket være moderne teknologi kan biler nu næsten styre selv, mens du bare sidder og holder øje. Det er nye tider for mange, og det smarte ved systemet i Mercedes A 220 er at det ikke griber ind, når du selv styrer. Kun i farlige situationer tager det over. Hos hessel.dk kan du prøvekøre en Mercedes A 220 og selv mærke følelsen af tysk kvalitet.