Luftfugtigheden spiller en rolle for produktiviteten

De fleste mennesker er glade for deres arbejde. Det er skønt at komme på job og være sammen med gode kolleger og føle, at man er med till at bidrage til at holde hjulene i gang. Det giver mening på et helt grundlæggende plan. Man får forøget livskvalitet ved at føle, at man betyder noget i den store sammenhæng. Man taler om psykisk arbejdsmiljø, hvor kolleger trives med hinanden, men det fysiske miljø spiller også en afgørende rolle for den enkelte.

Er luften for tør der, hvor man arbejder, så ryger koncentrationen hurtigt og produktiviteten daler. Det skaber irritation og frustration, som igen er med til at skabe træghed i produktionen. Med et anlæg til luftbefugtning kan man rette op på et dårligt indeklima og dermed også få fart på produktionen igen. Der er jo ikke nogen medarbejder, der ikke gerne vil yde sit bedste og vise sig fra sin bedste side. Får man de rette betingelser, så kommer det helt af sig selv, så enkel er det.

Millioner af vanddråber

Når et system til luftbefugtning går i funktion, så udsender det millioner af bittesmå vanddråber ud i luften, så den øger sin fugtighed. Samtidigt afkøles luften, fordi energien fra overskudsvarmen fra de kørende maskiner udnyttes i systemet, og fordi vandet afkøler den ophedede luft. Resultatet er øjeblikkeligt målbart. Man får det bedre fysisk og oplever en forbedret koncentrationsevne og et større fokus. Man skal bestemt ikke undervurdere værdien af et godt indeklima. Det kan helt sikkert omsættes i kroner og ører. Der er simpelthen god økonomi og god luftkvalitet.

Få hjælp fra professionelle

Hos Airtec har man stor erfaring med luftbefugtning. Ikke bare med hvordan det fungerer, og hvilke termodynamiske love, der ligger bag, men også med opsætning af anlæggene, så de giver den mest effektive luftforbedring. Man kan komme i kontakt med disse eksperter, hvis man henvender sig online gennem airtecsolutions.dk. Det kan altid svare sig at forbedre indeklimaet i sin virksomhed. Man får gladere medarbejdere, som arbejder mere effektivt og producerer mere. Man kan også selv læse mere om systemet på hjemmesiden.