Sådan renoverer du din lejlighed på budget

Har du lige købt dig en faldefærdig lejlighed, som trænger til en ordentlig omgang? Så kan det hurtigt gå hen og blive dyrt, da du både skal have råd til at renovere gulv, loft, vægge og hvad der nu ellers må høre til. Måske skal du have udskiftet både køkken og toilet, hvilket der går hen og hæver budgettet en del. Så hvordan sparer du, hvor der kan spares, og hvad bør du i det hele taget spare på? Har man ikke renoveret en bolig før, kan det hurtigt virke uoverskueligt og det er ofte rigtig svært, at holde sig til det planlagte budget. 

Man behøver nødvendigvis ikke at være uddannet håndværker, for at give sig i kast med et renoveringsprojekt. Det er dog fordelagtigt, at have en håndværksfaglig vurdering med på vejen, så man sikrer sig, at man gør arbejdet ordentligt. Du kan ganske rigtigt også komme langt med google som din ven. Læs med videre, hvor vi giver dig et overblik over, hvordan du kan skabe luft i dit renoveringsbudget. 

Hvor kan du spare penge?

Hvis du står og skal til at totalrenovere din bolig, vil der være nogle ting, som du sagtens kan spare penge på, og andre ting som du ikke bør gå på kompromis med. Det anbefales f.eks. at prioritere flest penge til en VVS’er i forbindelse med renovering af badeværelse. 

Du kan helt klart spare en masse penge på at spartle og male selv. Hvis du er fiks med en pensel og væbner dig med tålmodighed, kan du sagtens få et tilfredsstillende resultat. I den forbindelse kan du vælge at købe alt ved Black Friday maling.

Du kan spare en masse penge gennem Black Friday maling, da de oftest har nogle vanvittige tilbud på maling. Gennem Black Friday maling vil du muligvis også blive inspireret til at købe andre ting, f.eks. som spartelmasse, fugemasse og andre vægbeklædninger. 

Ønsker du at genskabe lejlighedens gamle loftstukke, kan du i stedet for at få dem speciallavet i kalk, vælger at købe luftstukke af gips. Det er ærligt talt ikke til at kende forskel på.