Slip din indre spion løs i spændende spil fra boghandleren

De mørke vinterdage kan være hårde at komme igennem. Det er ikke hver dag sneen vælter ned, og man kan bygge snemænd i haven. En pæn del af vinteren i Danmark består af grå og våde dage, hvor solen synes uendeligt langt borte. Så må man have trøst og underholdning. Noget varmt at drikke og måske lidt godter på bordet. Og så et godt spil, som kan samle familien eller vennerne og sætte fut i underholdningen, med grin og spænding og hyggeligt samvær.

Hvis du ikke kender codenames, så er det helt klart værd at stifte bekendtskab med. Hvis du er lidt af en spion, så er codenames helt sikkert noget for dig. Her er tale om et kortspil, hvor forskellige ledetråde lægges ud af spionmesteren, som skal lede sit hold til at gætte de kort, der hører til hans hold. Der er to hold, et rødt og et blåt, og hvert hold har en spionmester. Spillet er for børn og voksne fra 14 år og der er sikret både spænding og underholdning hele vejen igennem.

Pas på snigmorderen

Som en joker i codenames optræder den såkaldte snigmorder. Hvis dit hold gætter på snigmorderens kort, så er slaget tabt. Derfor er det vigtigt, at holdet gætter rigtigt, når det skal opklare hvilke 25 kort, der hører til netop deres hold. Det hold, der først har gættet alle 25 kort, har vundet. Spionmesteren skal både passe på ikke at afsløre for meget, men samtidigt nok til at holdet kan gætte de ledetråde, der lægges ud.

Køb spillet online

Bog & Idé findes som fysiske butikker, spredt ud over hele landet. Men også som webshop, og her er der åbent døgnet rundt, også i weekenden. Her kan man købe codenames og andre sjove og spændende spil for hele familien. Det er godt tidsfordriv på de grå dage i vintermånederne, eller til aftenerne i sommerhuset på alle årstider. Kortspil og brætspil går aldrig af mode. Det er der mange andre ting hos boghandleren, der heller ikke gør. For eksempel læsning af gode bøger.