Struktur på hverdagen skaber gode forretninger

Du har sikkert prøvet det før. Man sidder i begyndelsen eller starten af en måned, og prøver at finde hoved og hale i lønudbetalingerne. Og der findes ikke noget værre, end medarbejdere som ikke har fået deres rigtige løn udbetalt. Det skaber en dårlig dynamik samt moral i virksomheden, og det skader i sidste ende jeres overordnede forretning. 

Ved at have et velfungerende lønsystem, sikrer man at medarbejderne er glade og tilfredse, både inden og efter udbetalingen af lønnen. Samtidig kan man som medarbejder have ro i maven, og vide at man ikke skal bekymre sig, om man får den rette løn udbetalt.

Dét betyder at dine ansatte kan have forøget fokus på deres daglige arbejdsopgaver, og at de kan bibeholde den energi, de hver dag lægger i deres arbejde. 

Fordele ved et automatiseret lønsystem 

Når I anvender et automatiseret lønsystem, er der blot en opstartsproces, hvor der skal udfyldes nogle informationer om jeres medarbejdere, og så er I ellers klar til at udbetale løn til tiden – hver måned. 

Udover automatisk lønudbetaling, slipper du også for at skulle indberette til SKAT. De fleste online lønsystemer er nemlig oftest kompatible med dine andre systemer, inden for økonomistyring samt tidsregistrering. 

Lad os f.eks. sige at du har en deltidsmedarbejder, som løbende arbejder forskellige antal timer. Hver måned skal du sidde og regne sammen, hvor mange penge de timer udgør, og dét er du ved at være godt træt af. Ved at integrere lønsystemet med dit timeregistrering software, slipper du i fremtiden for dette, og medarbejderen sikrer at hun altid får den rette udbetaling.

Tid sparet ved lønudbetalingen, er tjent på lønsedlen 

Ikke nok med at man sikrer sine medarbejdere den rette udbetaling af løn, sparer du også en masse tid ved at have et automatiseret lønsystem.
Det manuelle arbejde du før var så træt af at bruge din tid på, er nu lykkeligt glemt. 

Du står pludselig med meget mere tid i slutningen af måneden, som du nu kan bruge på at vækste din forretning. Det betyder i sidste ende, at dine ansattes lønsedler nu ser bedre ud, end inden I skiftede over til et automatiseret lønsystem. Og med en større lønseddel er de ansatte også villige til at give sig ekstra for arbejdsgiveren. Dét kan man da kalde en win-win situation.